Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Sport

De herkomst van golf

Wat heb ik met golf? Helemaal niets, maar mijn man en vele Kosta lezers wel. En wat heeft golf met Nederland te maken? Hier kwamen we achter tijdens een vakantie in Florida (VS) in St. Augustine, waar we de ‘World Golf Hall of Fame’ bezochten. Dé bezienswaardigheid voor iedere golfliefhebber. Tot onze verbazing was het eerste wat we zagen bij binnenkomst, een boek in het Nederlands over ‘kolven’.

Lees verder

Crossfit, een dynamische en uitdagende trainingsvorm

Een relatief nieuwe, zeer complete trainingsvorm met de naam Crossfit wordt in Spanje steeds populairder. Het aloude afwerken van een enigszins statisch fitnessprogramma wordt bij Crossfit vervangen door een reeks van intensieve, functionele (natuurlijke) bewegingen die elkaar vloeiend opvolgen.

Lees verder

Copyright © 2019 Zigtema Idiomas